Yhteystiedot

Taiga-talli
Mukkajärventie 552
97290 Marraskoski
0400-420 536 (Ansku)
040-737 1610 (Tapani)

taigatalli at gmail.com

Tuntihevoset


Solmu (Solbo)

Lauman kakkosruuna, luottohevonen Solmu.

Opettaa ratsastajalle miten ollaan kohtelias mutta äärimmäisen selkeä. Työmyyrä, jolla on keinuhevosen laukka.

solmu.jpg

Aleksanteri (Stubbin)

Aleksanteri on osaava ruuna joka tuli meille elokuussa. Tekee jo joitakin tunteja, opettaa ratsastajalle pehmeyttä ja läsnäoloa. Aleksanteri kuuluu lauman johtoportaaseen ja on Solmun paras kaveri.

aleksanteri.jpg

Nasu (Villitahti)

Herttainen Nasu on avoin ja rakastaa kaikkia ihmisiä. Yrittää aina parhaansa! Opettaa ratsastajalle tekemisen ja olemisen iloa.

Nasu kuuluu tammakaartin keskikastiin.

nasu.jpg

Puppe (Bachelorofscience)

Miltei ponikokoinen Puppe on yritteliäs ja reipas pikku ruuna. Puppe on todellinen työmyyrä, joka varmasti palkitsee ratsastajansa.

Pupen omistavat Ansku ja Mira Tirroniemi

puppe.jpg

Helminelli

Sielukas tamma, Nelli toimii maastojen johtohevosena. Nelli on lauman nopein ja reippain kulkija joka ei pelkää tasan mitään. Tunneilla Nelli opettaa ratsastajalle vakautta ja läsnäoloa. Tekeminen on olemista.

nelli.jpg

Meri-Veli

Meriveli tekee tällä hetkellä ainoastaan hevostaitotunteja.  Hienoluonteinen ujo herrasmies, joka opettelee avoimuutta ihmiskontakteissa ja on samalla maailman herkkävaistoisin opettaja meille ihmisille.

Meriveli on lauman vakaa johtajaruuna.

meriveli.jpg

Sirun Siiri

Lauman johtajatamma Siiri on omanarvon tunteva rouva. Siiri työskentelee hevostaitotunneilla ja maastoratsastuksilla. Siiri on tällä hetkellä äitiyslomalla ja varsoo toukokuun lopulla.