Yhteystiedot

Taiga-talli
Mukkajärventie 552
97290 Marraskoski
0400-420 536 (Ansku)
040-737 1610 (Tapani)

taigatalli at gmail.com

Hevostaitotunnit

Hevoslauman johtajan täytyy olla lauman jäsenten luottamuksen arvoinen. Lauman johtajan täytyy ymmärtää olevansa vastuussa yhteisestä toiminnasta. Olemalla selkeä, vakaa ja rauhallinen voitat hevosen luottamuksen ja pystyt toimimaan tilanteessa johtajana.

Hevosen kieli on kehon kieltä. Myös me ihmiset viestimme kehollamme vaikka suurin osa tästä jää tiedostamatta. Hevosen kanssa työskenteleminen auttaa tiedostamaan omaa tapaamme reagoida kehollamme.

Hevostaito tunneilla työskentelemme picaderossa (neliönmuotoinen hevosenkoulutus  aitaus) ja hevonen on vapaana kanssamme. Hevosta ympäröi dynaaminen hiljaisuus, sen olemus huokuu voimaa ja herkkyyttä. Hevonen on työskentelytilanteessa ihmisen peili, heijastaen kehon viestit arvostelematta tai tuomitsematta. Hevonen ottaa sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet, ja vakaasti ohjaa sinut ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja intuitiivisemmin.

Hevostaito tunteja saatavana tilauksesta joko omalla tai tallin hevosella.  Lisätietoja Anskulta.


Hevosavusteinen johtamisvalmennus

Hevosavusteisessa johtamisessa opetellaan kokemuksellisilla tavoilla itsensä tuntemista. Kokonaisvaltaisten kokemusten, keho ja mielen avulla ymmärretään ja oivalletaan oman ajattelun, asenteen ja kokemuksen merkitystä omassa toiminnassa. toisin sanoen tiedostamisen ja oivaltamisen avulla edeten parannetaan esimiestaitoja. Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujia kehittämään itseään johtajina ja esimiehinä. Koulutus antaa valmiuksia oman itsen johtamiseen vuorovaikutuksen parantamiseen ja positiiviseen esimiestyöhön.

Halutessanne koulutukseen voi ostaa lisäpalveluna työhyvinvointi valmentaja Päivi Lundvallin työpanoksen.